Pages

Friday, July 31, 2009

video zaman dolu2..

huihh aku baru tjumpa video masa zaman dolu2 time blaja diploma kat KPTM.actlly ni 1st video aku n D geng.masa tu shoot guna hp mbr baik aku,adila.masa tu sapa yg ada hp gini dah kira canggih sgt dah hehhehe..aku pun hp takat nokia 3100 je.tp zaman dulu pun dh kira mahal tuh..huhu

video

actlly masa ni aku, fae, adila n anis tgh wat discussion utk projek kami.masa tu kena handle byk projek dlm masa yg sama. kalu tak salah ni masa sem 5.. rinduuunyeee time ni lalala~

0 comments:

Post a Comment