Pages

Friday, July 31, 2009

Video BKebun@UPM..

kalau kawan2 nak tau, antara hobi aku sbnrnya ialah video shooting.tp yg video kat bawah ni aku juz ambik guna hp aku je la.masa ni aku, fae n adila g ladang kat UPM.sebelum ni aku ada cite kan dalam blog aku di friendster. http://baizura2001.blog.friendster.com/2008/08/bkebunupm/

actlly malas nk story balik..so paste je url tu hehe

video

ada 3 video sbnrya..tp aku post 1 je ye.nanti klu sempat aku upload lagi k. juz nk share pengalaman kami di UPM..(^_^)

0 comments:

Post a Comment