Pages

Sunday, September 6, 2009

coretan di petang ahad..

hari minggu yg sungguh releks...MySpace
"
"
tapi penat+ lengguh2 gak bahu ni sebab dari tadi asyik ngadap tnet je.bukan wat apapun..tp sbb dok mencari ebook microsoft visual interdev.tapi macam tak berapa ada sgt.semalam mmg ada keluar g mph kat mid valey ngan mak tapi mmg takde buku tu.kat bookstore yg lain pun takde. ohh ada siapa2 tak yg ada buku tu..please inform me :( hmm wat iklan cikit..
"
"
semalam masa pegi mid valey banyak sangat dah lain.hmm dah lama tak g jalan2 kat mid huhu.actlly smlm aku n mak shopping barang2 utk buat kuih raya gak.selalunya mmg setiap tahun family aku de wat kuih raya sendiri. sape buat?? aku la hehe.eh jgn tak tahu aku pun de kuih raya special nye yg diberi nama heavy choc crunchies yg selalu dapat permintaan yg tinggi dari sume lagi2 makngah aku huhu.macam statment masuk bakul campak laut daa...haha!
"
"
"
p/s: eh alamak oklah sume..kat surau umah aku dah wat announcement suruh ambik bubur lambuk.mmg feveret aku nih.nanti de masa aku tulih lagi blog.macam ngarut2 je blog aku kali nih hehe.
MySpace

7 comments:

Nor baizura said...

try

Nor baizura said...

try lagi..

faeza said...

try la ni

Nor baizura said...

ha dh ok kan...dh boleh komen..

faeza said...

testing testing meowwww

faeza said...

yup dh ok :D

Nor baizura said...

hehheh testing2 meowwwww..? kucin mane la yg sesat dlm blog aku nih..hehehe :P

Post a Comment