Pages

Tuesday, February 2, 2010

Avatar 3D





MISI: Avatar 3D @mid Valley
"
"
aritu aku tenguk movie avatar 3D ngan fae kat mid valley. actlly ni first time aku tenguk movie ngan spek mata khas bagi kesan 3D tu. cuba bayangkan camnela aku yang sememangnya memakai spek tpaksa pakai satu lagi spek.fuhh sungguh double protection bagi mata aku.actlly aku mmg dah niat nak pakai contact lense tak lama lagi. mungkin dah sampai masanya kot..chewah.hmm tunggulah nanti. macam ada yang nak tunggu je hehehe :P

3 comments:

myfuzzyworld said...

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

faeza said...

ok akukan menunggumu~~ ;p

Nor baizura said...

hehehe jgn lupe misi kita nak cari contact lense nanti tau..huhu~ (^_^)Y

Post a Comment