Pages

Monday, February 15, 2016

Adik Farish..Haziq

H.A.Z.I.QTanggal 16/3/2015, Lahir anak kedua mama ni di Hospital Az zahrah. Cuma kelahiran kali ni yang berbeza adalah aku memang tahu kena czer dan rasa agak takut sebenarnya datang hospital untuk serah diri kena operate walaupun masa tu tak sakit lagi hehe.

Memang la tak sakit lagi sebab belum due..dan memang kena bersalin 2 3 minggu lebih awal dari tarikh sebenar.Haziq..


hari pertama...pipi haziq memang lebih tembam dari abangnya n soo cute!9 bulan..masa jalan2 di melaka..

 haziq memang seorang anak yang baik...sangat berdikari..selalu mengalah dengan abang dia.tak banyak meragam..mungkin tahu sebab abang dia pun still kecil n nak kan perhatian dari mama dia hehe..kalau haziq senyum memang boleh buat orang melted..
Photobucket
Farish dan haziq...dua2 mama sayaaaaanggggg sangat2....
Alhamdulillah di usia mama 31 tahun ni Allah kurniakan mama dua orang anak lelaki yang jadi buah hati pengarang jantung mama...NYAWA Mama....semoga anak2 mama sentiasa dalam jagaan Allah,diberikan kesihatan yang baik,menjadi anak yang soleh,bijak,dimurahkan rezeki dan sentiasa diredhai Allah selalu.. Amin..

Farish & Haziq...Mama dan papa sayangggg sangat2 anak2 mama papa ni tau..

-MAMA-p/s: sekarang bila tenguk farish sayang betul dia dengan adik dia sorang ni..walaupun kadang2 suka buli adik rebut2 barang..n adik buli abang dia balik tarik rambut or nak ambik barang gak..n dua2 nangis...hehehe


0 comments:

Post a Comment